23948sdkhjf

Frekvensomformer høster energi-pris

Schneider Electrics intelligente frekvensomformer får prisen ”Product of the Year”.
Schneider Electrics intelligente frekvensomformer med integreret webserver får international anerkendelse af magasinet Energy Manager Today med prisen for ’Top Product of the Year’.

Altivar Process er en ny serie frekvensomformere fra Schneider Electric, der sætter nye standarder for omformerens rolle og værdi i fremtidens industrielle anlæg, som bliver bundet stadig mere sammen i det industrielle internet – også kendt som Industrial Internet of Things (IIoT).

Indbygget intelligens, ethernet, webserver og dynamiske pumpekurver er blot nogle af de unikke egenskaber ved Altivar Process, og det er lige netop dem, Energy Manager Today’s eksperter er imponerede over i deres kåring, oplyser Schneider Electrics.

Glæde i Danmark

I Danmark glæder anerkendelsen produktchef Keld Flindt fra Schneider Electric.

- Vi har arbejdet målrettet på at udvikle Altivar Process for at imødekomme kundernes krav og behov i fremtidens industrielle anlæg. At Energy Manager Today’s eksperter vurderer, at Altivar Process er førende på markedet, er en god indikation af, at vi har ramt rigtigt, siger produktchefen.

Foruden kommunikation med IIoT og indbygget intelligens lægger kunderne ifølge Keld Flindt stor vægt på maksimal oppetid og minimale omkostninger til vedligeholdelse og service.

- Derfor er Altivar Process også serviceorienteret. Alle enheder i serien har en dynamisk QR-kode i displayet, som for det første selv kommer med forslag til optimering og for det andet giver direkte adgang til manualer og vitale serviceinformationer. Det giver kunderne en højere oppetid i deres anlæg, da de kan sætte nye frekvensomformere i drift på meget kort tid, siger Keld Flindt.

Energy Manager Today er et online-magasin for beslutningstagere, der arbejder med indkøb og styring af energi. Hvert år kårer magasinet produkter og projekter, som giver slutkunder fordele i form af bedre indtjening og energistyring.

Dommerpanelet er sat sammen af repræsentanter for Accenture, CapitalOne, City of Alexandria VA, COX Enterprises Inc., General Motors, IBM, MUFG Union Bank, Skidmore Owings & Merrill, US Department of Health & Human Services, USG Corporation og Wellborn Cabinet Inc.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125