23948sdkhjf

Endnu en samarbejdsaftale til Blue Ocean Robotics

Den fynske robotproducent annoncerer nyt partnerskab med hollandske Roboticare.
Partnerskabet betyder, at Blue Ocean Robotics nu kan levere nye robotteknologier til industri-, sundheds- og udannelsessektoren i Holland gennem Roboticare.

- Blue Ocean Robotics har fokus på at skabe nye markeder for robotter. Dette inkluderer både udviklingen af nye teknologier samt skabelsen af et nyt marked for revolutionerende robotløsninger gennem en opmærksomhed, som robotterne skaber hos brugerne. Det er af stor betydning for Blue Ocean Robotics at ekspandere vores salg af nye teknologier hinsides Danmarks grænser, og derfor er vi meget begejstrede for vores nye salgspartner Roboticare, som vil tilbyde en lang række af vores robotter fra deres base i Deventer. Vi tager imod Roboticare med åbne arme og ser frem til et udbytterigt samarbejde i de kommende år, siger Claus Risager, partner og leder af Blue Ocean Robotics.

Erwin Vennik, grundlægger af Roboticare, tilføjer:

- Vi har en stærk tro på, at robotløsninger kan bidrage til både kvaliteten samt en beskæring af sundhedssektorens facilitetsomkostninger. Sammen med Blue Ocean Robotics kan vi tilbyde en bred række af “ready to use”-robotter, som kan facilitere vigtige funktioner inden for rengøring, desinfektion og transportopgaver i sundhedsplejen. Vi tilbyder også telemedicinske og terapeutiske robotter for mennesker med specielle behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093