23948sdkhjf

Scandinavian Coating til Danmark i 2017

Messen for den nordiske branche for overfladebehandling, Scandinavian Coating, vender nu tilbage til Danmark. Det sker den 15-16. marts i Øksnehallen i København.
For fjerde gang arrangeres Scandinavian Coating, Nordens førende messe inden for overfladebehandling. Messen begyndte i Danmark i 2011 og har siden været arrangeret to gange i Sverige. Nu er den atter tilbage på dansk jord. Gennem et par intensive dage mødes overfladebehandlere, konstruktører, teknikere, indkøbere og beslutningstagere for at lave forretning og udveksle erfaringer.

- Nu går vi i gang med arbejdet for, at lave en endnu bedre messe i 2017, vi satser på at lokke flere virksomheder fra hele Norden til, siger Claus Haarding Larsen, formand og messeansvarlig i Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes brancheforening, MAB.

- Vi er naturligvis ekstra glade for, at Scandinavian Coating nu vender tilbage til Danmark i 2017, og vi er overbeviste om, at messen kommer på det helt rigtige tidspunkt.

Branchen efterspørger messen
- Vi har allerede modtaget forhåndsbestillinger og forespørgsler fra virksomheder, både svenske og internationale, som vil udstille på messen, siger Björn Delin, ad. dir. hos BraMässor, som arrangerer messen sammen med de nordiske brancheforeninger.

- Vi ved, at messen efterspørges af branchen, og den viste interesse bekræfter blot, at Scandinavian Coating er efterspurgt, konstaterer Björn Delin.

Scandinavian Coating 2015 nåede også langt ud over de nordiske landes grænser, da messen havde udstillere fra Italien, Tyrkiet og Tyskland for blot at nævne nogle få og kunne prale af besøgende fra 15 lande, som besøgte messen – en tendens som er øget år efter år. Foruden udstillingen afholdes mere end 20 interessante og eftertragtede seminarer om alt fra forskningsprojekter til tekniske løsninger.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141