23948sdkhjf

AVN Gruppen klar til nye opkøb

Industrileverandørens strategi om tæt parløb med kunderne giver gevinst - nu kigger direktøren efter mulige opkøb og nye aktiviteter.
For fem år siden var der 200 ansatte i AVN, nu er der 100, og i løbet af de fem forløbne år er AVN Energy med 100 ansatte solgt fra og AVN Automation lagt ind under AVN Teknik. Derudover er BB Hydraulik Service kommet med i familien.

Dermed er der skabt balance i virksomheden, hvor alle afdelinger trækker på fælles administration, og der er plads til mere, fortæller Ole Krabbe.

- Vi har en klar vækstplan, og den går på, at vi vil udnytte vores "maskine" til noget mere volumen. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye aktiviteter, nye produkter og samarbejdspartnere, siger Ole Krabbe.

- Der findes mange virksomheder på 2-20 ansatte, som enten står foran et generationsskifte, eller hvor de administrative omkostninger fylder for meget i forhold til størrelsen af virksomheden. Lige netop for disse virksomheder er AVN en oplagt køber, da vi har erfaring med opkøb, administrativt personale og bygninger nok til at tage os af endnu et nyt familiemedlem.

Direktøren ønsker ikke at afsløre, hvor blikket er rettet hen, når det gælder opkøb, men udlandet er også en mulighed, røber Ole Krabbe.

- Det kan jo være en virksomhed, der står foran et svært generationsskifte og i stedet ønsker et opkøb.

Internt vokseværk
Selvom der kigges efter interessante muligheder ude på markedet, så sker der også udvikling i egne rækker.

BB Hydraulik i Odense udvider fra 680 kvadratmeter bygning til cirka 1.400 kvadratmeter, hvilket indebærer byggeri af en stor hal med seks meter til loftet. Hallen bliver udstyret med traverskran, maskinværksted, udsugning og testbænk, og bemandingen er på seks medarbejdere plus freelancere. Byggeriet står færdigt efter sommerferien.

- I Odense vil vi gerne have mulighed at tage kundernes store maskiner ind til reparation og ombygning, og vi har et mål om at reparere for eksempel cylindre i løbet af 24 timer, siger direktøren.

AVN Hydraulik med base i Brøndby er dog fortsat med 35 ansatte den største i AVN Gruppen. De arbejder med produktudvikling, produktion og service af alle slags hydrauliksystemer.

- Vi er lige nu ved at finde det rette samarbejde mellem de to virksomheder AVN Hydraulik og BB, siger Ole Krabbe, der med en udvidet serviceafdeling i Odense kan styrke målet om hurtig reaktion, når kunder kalder.

- Det er helt afgørende for kunden, at der rykkes hurtigt på deres problemer. Det koster, hvis produktionen står stille.

AVN Gruppen er et selskab under Krabbe Gruppen A/S, som lukker regnskabet 30. april. I regnskabet 2013/2014 var der overskud på 0,3 mio. kr. I regnskab 2014/2015 var der overskud på 1,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063