23948sdkhjf

Her sover og spiser de ansatte på fabrikken

18 ansatte medarbejdere hos BMC – Bangkok Mold Consultants – lever store dele af deres liv på fabrikken. Med god løn og frynsegoder, understreger den danske fabriksejer.
Danske Alex Heimdal Petersen har skabt en plastikfabrik i i Thailand, og her møder folk altid til tiden om morgenen. Nu er thai’er generelt meget pligtopfyldende. Men de vil nu også have umådeligt vanskeligt ved at hitte på en god undskyldning for at stemple ind for sent.

- Trafikken var helt umulig her til morgen, chef, duer nemlig ikke, selv om virksomheden ligger sydvest for den altid hektiske hovedstad Bangkok.

De ansatte skal nemlig bare ned ad trappen for at være klar til dagens dont.

LÆS også: Fyret i Danmark - byggede fabrik i Thailand

- De medarbejdere, der har lyst til at bo her, bor gratis i lejligheder på fabrikken. Faktisk på førstesalen. Medarbejdere med børn bor i et lejlighedskompleks ved siden af fabrikken. Vi betaler huslejen, og medarbejderne får også gratis måltider morgen, middag og aften, fortæller Alex Heimdal Petersen.

Rekord hvert år
Kort efter nytår fandt den danske fabriksejer den store pung frem og udbetalte bonus for 2015 til sine folk. Det blev op til halvanden gange månedsløn oven i den normale løn til alle medarbejdere. Bonus blev udbetalt ved en fest med seafood-buffet, hvor der også var lotteri for medarbejderne med præmier som 32 tommer tv, radioer og mobiltelefoner. Alle vandt noget.

- Vi uddeler også guldkæder for fem og ti års ansættelse. Ved 15 år inviterer vi medarbejderen på en rejse til Danmark sammen med os og med alt betalt, siger Alex Heimdal Petersen, som har 18 ansatte på BMC – Bangkok Mold Consultants.

- Siden vi startede i 2009, har vi lavet ny omsætningsrekord hvert år. Det har medarbejderne naturligvis en væsentlig andel i. Og det forsøger vi så at kvittere for på forskellig vis. Vi gør meget ud af sikkerheden på fabrikken. Lige i øjeblikket er vi ved at lave bedre udluftning på svejsesiden. Systemet importerer vi fra Schweiz, forklarer den danske fabrikant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078