23948sdkhjf

Stærke ingredienser klar til FoodTech

FoodTech 2016 i Herning til november har nu rundet 200 udstillere. Messen flankeres af verdenskonference om hygiejnisk design.
Et af årets pejlemærker for aktører og leverandører til fødevareindustrien bliver FoodTech 2016 i MCH i Herning den 1.-3. november.

Fødevaremessen er målrettet beslutningstagere og maskinbyggere i fødevaresektoren, og ingredienserne til en stærk messe er ved at komme på plads. Det fortæller John Jensen, der er messecenterets projektleder på årets FoodTech Messe.

- Der er stor interesse for messen, vi har nu rundet de 200 udstillere, og vi er oppe på 7.000 kvadratmeter messeareal, fortæller projektchefen, der regner med en messe i år på størrelse med messen i 2014, hvor 284 udstillere var med og godt 8.000 fagfolk besøgte messen.

Derudover præsenterer årets messe også denne gang en stribe tiltag med relevans for branchen. EHEDG World Congress on Hygienic Engineering and Design bliver gennemført den 2.-3. november og er et tæt samarbejde mellem EHEDG International og MCH Messecenter Herning.

Dobbelt op på FoodTech Challenge
FoodTech Challenge dobler op til 10 virksomheder og 50 studerende fra de danske universiteter i modsætning til 2014, hvor fem virksomheder og 25 studerende deltog. FoodTech Challenge tager udgangspunkt i virksomhedscases, som løses af studerende på tværs af uddannelsesinstitutionerne.

Som tidligere vil man på messen kunne opleve International Dairy and Food Contest, FoodLab, som får eget temaområde på messen, og naturligvis masser af løsninger indenfor maskiner, udstyr og ingredienser til fødevareindustrien.

- Det er 11. gang, vi afholder messen, og vi føler, at vi har etableret os rigtig godt. Vi har sammen med branchen etableret et mødested, der emmer af innovation og løsninger til fremtidens udfordringer, siger John Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078