23948sdkhjf

Green Steel klar til at indtage endnu et land

En ny spån-knuser, som præsenteres på Hannover-messen, skal være Haderslev-virksomhedens billet ind på det tyske marked.
Spånknuseren er udviklet med støtte fra Innovationsfonden, og den bruges til findeling og komprimering af spåner fra drejebænke og bearbejdningscentre. Den viser Green Steel frem på årets Hannover-messe.

- Med vores spånknuser kan metalspåner neddeles og komprimeres, så de fylder cirka 30 procent af oprindeligt. Vi vil samtidig benytte chancen på messen til at introducere de øvrige produkter som skruetransportør og akseltætninger fra Green Steel A/S for et bredt publikum, siger Jens Hansen, der er medejer af Green Steel.

Få gratis billetter til Hannover-messen
Jern & Maskinfabrikken kan i samarbejde med Hannover Messen tilbyde gratis adgang til messen.

Link til gratis billet
Det er første gang, at den sydjyske virksomhed udstiller i Hannover, men man har tidligere været på messer i Danmark, Sverige og Tyskland.

- Hannover-messen er kendt i hele verden, så muligheder for at nå kunder fra andre lande er til stede. Det tyske marked vil være særdeles attraktivt for Green Steel A/S. Der er i Tyskland mange producenter inden for spåntagende bearbejdning, derfor vil der være et stort marked for vores produkt, siger Kim Friberg, der er direktør og medejer.

Green Steel har ikke tidligere leveret til Tyskland, men Jens Hansen betegner det som et spændende marked og han ser bestemt muligheder syd for grænsen.

- Inden for traditionelle skruetransportør, som er vores hovedprodukt, er der mange producenter i Tyskland. Det vi kan tilbyde er professionel rådgivning og en konstruktionsafdeling, som kan se muligheder. Vi har de seneste år deltaget i flere udviklingsprojekter, hvor skruetransportør indgår, og så er der selvfølgelig vores spånknuser, som er et helt nyt produkt - med den kan vi komme ud til en ny kundegruppe, slutter Jens Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081