23948sdkhjf

Festo valgt som leverandør til Bosch

Verdens største leverandør til bilindustrien vælger den europæiske markedsleder inden for pneumatik, Festo, som leverandør.
Bosch-koncernen, high-tech-virksomhed og verdens største leverandør til bilindustrien, har valgt Festo som foretrukken leverandør af pneumatik. Festo har opnået status som foretrukken leverandør for præstationer over gennemsnittet i samarbejde med Bosch-koncernen.

Kriterierne for leverandørevaluering omfatter blandt andet stærk leveringspålidelighed, smarte tekniske løsninger, overholdelse af internationale standarder og en global profil. Beslutningen blev truffet af et globalt indkøbsteam hos Bosch-koncernen.

Ved overdragelsen af det medfølgende certifikat understregede Lars Nordström, koncernens indkøbsansvarlige for maskinkomponenter og serviceydelser hos Bosch i Stuttgart:

- Leverandører er en vigtig succesfaktor for os. I særdeleshed er leverandørens globale profil af stor betydning for Bosch-koncernen. Og det glæder ham derfor at kunne udnævne Festo, den europæiske markedsleder inden for pneumatik, sagde han.

Bosch hædrer hvert år sine bedste leverandører med status som foretrukken leverandør. Alt i alt arbejder Bosch-koncernen sammen med flere tusinde leverandører globalt, hvoraf kun nogle få modtager denne udmærkelse. Status som foretrukken leverandør gælder på verdensplan for alle Bosch-fabrikker og alle forretningsdivisioner i high-tech-virksomheden og verdens største leverandør til bilindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094