23948sdkhjf

Masentia viser ny teknologi frem

Årets udgave af Masentia Machining byder på et møde med nye maskiner og teknologier fra en lang rlække maskinproducenter.
Den 27. Masentia Machining af stablen fra torsdag den 28. april til fredag den 29. april hos Masentia i Odense.

- Vi viser nyt indenfor de forskellige teknologier og de nyeste maskiner fra vores forskellige brands, og der er en masse af komme efter, siger Flemming Hjort, administrerende direktør og indehaver af Masentia.

Under åbent hus-arrangementet vil der blive præsenteret seks automationsteknologier og 22 forskellige maskiner under spån.

Udover et kig ind i den retning, som teknologien trækker, vil der også blive uddelt en den årlige Masentia-pris. Her vil en person, virksomhed eller uddannelsesinstitution blive tildelt prisen for at have udmærket sig inden for maskinindustrien det seneste år. Nomineringen af kandidaterne sker i øjeblikket på Masentias hjemmeside.

Direktøren forventer, at der i alt kommer mellem 325-350 besøgende fra 110-115 forskellige virksomheder i løbet af de to dage.

Maskinerne kommer fra Brother, Studer, Matsuura, Citizen, GF Machining, Rofin, Nakamura-Tome og Jung, mens automationen bliver vist frem fra Universal Robots, Lang Automation, MIR, SVIA og FMB.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125