23948sdkhjf

BITVA: Nu bliver vi hørt

De tekniske leverandører i den nyfusionerede forening BITVA føler, at de har fået mere indflydelse og en stærkere stemme.
Sammen står vi stærkere. Sådan sagde tre tekniske leverandørforeninger for halvandet år siden til hinanden. De sluttede sig sammen i BITVA.

Og fusionen har givet resultater. Det er formand Aage Dam sikker på.

- Det er gået rigtigt godt. Vi har formået at få os selv på dagsordenen både internt i Dansk Erhverv og i den offentlige debat, siger Aage Dam, der til daglig er direktør for Bürkert.

Han forklarer:

- Vi har fået en bestyrelsespost i Dansk Erhverv, og det gør, at der bliver lyttet mere til os. Vi har haft mere end 15 artikler i fagpressen og fem klummer på nettet. Vi har fået mere tyngde, ved at vi har knap 150 virksomheder bag os, siger Aage Dam.

BITVA organiserer 146 virksomheder med omkring 5.000 medarbejdere. BITVA kalder sig også Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation. Aage Dam er godt tilfreds med BITVA’s første halvandet år.

Aage Dam træder selv ud af bestyrelsen, da han fra 1. april er blevet medejer og direktør af virksomheden CNC Onsite i Vejle.

BITVA har faggrupper inden for hydraulik, instrumentering, metrologi, pneumatik, pumper, skærende værktøj, transmission, trykluft, træbearbejdning og ventiler. Blandt medlemmerne findes en lang række tekniske leverandører som eksempelvis ABB, Hydac, Linak, Sanistål, SKF og Siemens.

BITVA blev dannet i slutningen af 2014, da de tre daværende tekniske leverandørforeninger VOV, ATT og BIA slog sig sammen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063