23948sdkhjf

AAOSteel-direktør tror på vækst

2015/2016 bliver endnu et magert år for den østjyske underleverandør, men derefter kommer væksten, lover CEO Annie Dressø.
AAOSteel har været igennem en omfattende turnaround, og Anni Dressø blev i september sidste år ansat til at tage virksomheden det sidste nøk mod sorte tal. Hun har da også en fast tro på, at der venter bedre tider for den østjyske underleverandør, skriver Horsens Folkeblad.

- Det er ingen hemmelighed, at AAO er et selskab med kæmpestore udfordringer. Men jeg ser AAO som en virksomhed, hvor potentialet er større end udfordringerne, og hvor vi har muligheden for at gøre tingene bedre. Men jo! Vi har rigtigt mange udfordringer, siger Anni Dressø til avisen.

- Fordelen er, at vi ved, hvor vi er, og hvor vi skal hen. Vi har loyale kunder, vi har et marked, der udvikler sig positivt. Og ikke mindst har vi en stærk organisation, tilføjer hun.

I 2015/2016 forventer hun et fald i omsætningen på 3,6 procent, men fra 2016/2017 skulle det gerne gå fremad, og i de tre efterfølgende år kalkuleres der med vækstrater på 6-11 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094