23948sdkhjf

Stor interesse for Zoller værktøjsstyring

KJV og Zoller udvider arrangement den 11. maj om værktøjsstyring og kontrol hos Jydsk Alumium Industri.
Den 11. maj afholder KJV og Zoller en Tool Management Workshop hos Jydsk Aluminium Industri. Med udgangspunkt i Jydsk Aluminium Industris praktiske erfaring gennemgår og demonstrerer KJV og Zoller, hvordan Zollers Tool Management-systemer (TMS) kan sikre en effektiv datastyring fra tegning til færdigt emne.

Ved hjælp af en central database sikrer Zollers TMS-løsninger en optimal værktøjsstyring og processikkerhed, som er med til at optimere maskinudnyttelsen og produktiviteten samt sikre en stor gentagelsesnøjagtighed.

Brugen af Zollers Tool Management-systemer bevirker desuden, at det rigtige værktøj til bearbejdningen er klar ved den rigtige maskine til tiden – herunder at de rigtige komponenter er på lager i det nødvendige antal.

En anden fordel ved den centrale database er desuden, at den tidskrævende dataindtastning pr. emne kun skal ske én gang og ikke ved hver enkelt arbejdsstation, oplyser KJV.

På workshoppen kan deltagerne blandt andet høre om oprettelse og dokumentation af enkeltkomponenter, kompletværktøjer og opstillingsblade samt overførsel af information til maskinerne, forbindelse mellem CAM og værktøjsdatabasen, opmåling af værktøjer, styring af lager – herunder autoindkøb samt processikkerhed.

Der har været stor interesse for at opleve Zollers Tool Management løsninger hos Jydsk Aluminium Industri. Oprindeligt var der et maksimum på 15 deltagere på workshoppen, men pladserne blev nærmest revet væk, og derfor besluttede KJV at opdele deltagerne i to hold på dagen. Det giver yderligere 15 personer muligheden for at deltage og sikrer, at alle deltagerne kan opleve løsningerne på tæt hold og får mulighed for at deltage i dialogen. Tilmelding er gratis og kan ske hos KJV.

De resterende pladser vil blive besat efter først-til-mølle princippet, oplyser KJV.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078