23948sdkhjf

KP Komponenter-opsang til politikerne

Hvis manglen på arbejdskraft i det vestjyske skal afhjælpes, må politikerne på banen, mener Søren Husted, der er direktør høs den vestjyske underleverandør.
Tirsdag var Folketingets Beskæftigelsesudvalg på tur i Vestjylland, og i den forbindelse var de blandt andet på besøg hos KP Komponenter i Spjald. Her var administrerende direktør Søren Husted ganske kontant i sine opfordringer til politikerne, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Vi har brug for noget ekstraordinært for at få arbejdskraft herud. Det er grotesk, at vi har arbejdspladserne, men vi har svært ved at skaffe arbejdskraften. I skal skabe rammerne for, at folk har lyst til og mulighed for at flytte herud eller skabe mulighed for, at folk ikke skal bruge en halv dag på at pendle herud, sagde Søren Husted.

Han nævnte blandt andet en skatterabat for at flytte til området som en oplagt mulighed. Derudover opfordrede han politikerne til se på adgangen til boliglån og desuden opruste inden for de metalfaglige uddannelser i området.

Originalartikel: http://dagbladetringskjern.dk/videbaek/k...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109