23948sdkhjf

Kæmpe panelbukker kræver nyt betongulv

JB Metalindustri i Ølstykke investerer i Salvagninis største panelbukkeanlæg.
Der skal rykkes rundt og bygges om i JB Metalindustris 4.600 kvadratmeter store lokaler i Ølstykke. For til august ankommer det nyeste skud på stammen i maskinparken; Salvagninis største panelbukker P4-XE.

Det betyder blandt andet, at der skal der støbes nyt fundament på det område i produktionshallen, hvor den 30 tons tunge panelbukker skal placeres. Det kommende anlæg kan bukke og profilklippe emner på op til tre meter.

- Til at starte med var vores intention kun at købe selve panelbukkeanlægget, men undervejs i købsprocessen har vi tilkøbt en række automationsfunktioner, så maskinen kan køre i døgndrift, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør i JB Metalindustri.

Når anlægget kommer i drift, vil det køre med fuldautomatisk ladning med dobbeltrobot og panelakkumulator for enden.

I Nordeuropa findes der kun en enkelt panelbukker i samme størrelse, men den står hos en egenproducent.

Så JB Metalindustri vil foreløbigt være den eneste nordeuropæiske underleverandør, der kan tilbyde bukning af så store emner.

Panelbukkeren kan løfte og bukke emner på op 3.000 mm i længden, 250 mm i højden og klare materialer i op til 3 mm stål

- Vi har været fokuseret på at få en så fuldautomatiseret løsning som mulig. Det har været vores målsætning, siden den økonomiske krise for otte år siden, siger Jørgen Jensen.

JB Metalindustri har ikke tidligere købt maskiner fra Salvagnini, og forventninger til det nye anlæg er store.

- Jeg håber, at Salvagnini fortsat kan leve op til den tillid, vi har oplevet frem til nu. Jeg har store forventninger til anlægget, når det kommer i drift, siger Jørgen Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078