23948sdkhjf

Nystartet robotvirksomhed nyder international bevågenhed

CorePath Robotics' store forventninger til messen Robobusiness Europe er allerede blevet indfriet.
Den nystartede robotvirksomhed CorePath Robotics nyder godt af, at den internationale messe RoboBusiness Europe er rykket til Odense. Sammen med flere andre fynske robotvirksomheder har CorePath fået en stand ved messen, hvor over 1.000 gæster fra hele verden deltager. Det har allerede udmøntet sig i kontakt til flere interessante virksomheder:

- Vi havde store forventninger til Robobusiness Europe, og jeg kan allerede nu sige, at de er blevet indfriet. Det har været meget spændende at møde repræsentanter fra danske og udenlandske virksomheder og høre mere om deres behov og erfaringer. Dertil har vi fået kontakt til flere potentielle kunder, fortæller administrerende direktør i CorePath Robotics, Jimmy Alison Jørgensen.

Over de næste par måneder vil firmaet tage fat i de gode kontakter for at få en nærmere snak om, der kan noget konkret.

Fleksibel teknologi
CorePath Robotics’ softwareteknologi er baseret på en patenteret algoritme, der gør, at industri-robotter selv kan planlægge deres arbejdsbane. Den produktionsansatte skal bare tage robotten ved armen og vise den det område, der skal behandles, hvorefter den selv kan gå i gang.

- Særligt for SMV’er, hvor der arbejdes med slibning, polering eller fræsning, vil vores teknologi være til stor gavn. Effektiviteten og arbejdsmiljøet vil blive forbedret, da produktionsansatte kan lægge de mest nedslidende og usunde opgaver over på robotten og fokusere på andre opgaver imens, siger Jimmy Alison Jørgensen.

Griber fat i kontakterne
Ifølge administrerende direktør for RoboBusiness Europe, Marianne Andersen, flytter konferencen til Holland næste år, hvorefter det bliver afholdt i Odense igen året efter. Jimmy Alison Jørgensen håber, næste år også bliver en succes:

- Over de næste par måneder bliver det spændende at se udbyttet af alle de kontakter, vi har fået gennem RoboBusiness. Jeg håber også, at næste RoboBusiness viser sig at blive en lige så stor succes i den forbindelse. Vi føler os generelt meget heldige ved at være en del af det fynske roboteventyr, hvor der virkelig er fart på. Alle er meget flinke til at hjælpe hinanden, og der bliver arbejdet hårdt over hele linjen. Jeg har en fornemmelse af, at alle nyder det og tror på, at det kan blive rigtig stort.

Ved RoboBusiness Europe kunne man udover CorePath Robotics også finde nystartede robotvirksomheder såsom NordBo Systems og OnRobot. Dertil havde de succesrige virksomheder MIR, Blue Ocean Robotics og Universal Robots naturligvis også en stand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172