23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics vil desinficere i Mexico

Fynske Blue Ocean Robotics har indgået aftale med mexicansk virksomhed, som skal sælge ny desinfektionsrobot
Datatechnic México bliver en af de første i verden, der skal sælge Blue Ocean Robotics desinfektionsrobot.

Robotten er en mobil desinfektionsrobot, der desinficerer gennem kraftfuldt UV-C lys. Den kører selvstændigt på predefinerede områder, og ifølge Blue Ocean Robotics dræber den op mod 99,9 procent af alle infektionsbakterier og vira inden for 10 minutter.

Infektioner og omkostninger skal ned
Ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO er hospitalserhvervede infektioner den tredje hyppigste dødsårsag for hele befolkningen i Mexico, og omkostningerne forbundet med infektionerne udgør 70 procent af det mexicanske velfærdsministeriums budget.

Med desinfektionsrobotten sigter det dansk/mexicanske samarbejde efter at tilbyde en løsning, der kan reducere infektionsraten og de forbundne omkostninger for Mexico.

Glæde og store forventninger på Fyn
- Den nye aftale med Datatechnic México er en fantastisk aftale både for os og for dem. Sammen kan vi forbedre velfærdssektoren i Mexico og reducere hospitalserhvervede infektioner i landet, siger Casper Craggs, der er vice president of Business Development i den fynske virksomhed Blue Ocean Robotics, i en pressemeddelelse.

- Det mexicanske firma bliver et af de første, der skal sælge robotten i Nord-, Mellem- og Latinamerika, og vi ser meget frem til at se dem gøre en positiv forskel og reducere både dødsfald og omkostninger som følge af hospitalsinfektioner, udtaler Casper Craggs.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094