23948sdkhjf

Elever styrker Gibotechs organisation

Trods travlhed og en fordobling af medarbejderstaben over de seneste par år har den fynske virksomhed stadig fuld fokus på elever, praktikanter og lærlinge
Per første august 2016 starter endnu en lærling hos Gibotech, som ifølge direktør Henrik Anker de seneste par år har fokuseret på det sociale ansvar, som virksomheder af en vis størrelse har.

Hos Gibotech ser man de unge lærlinge og elever som en del af det sociale ansvar, man har overfor lokalområdet på Fyn, men også som en styrkelse af organisationen.

Ny viden og kompetencer erstatter erfaring
- Vi har igennem mange år taget elever, lærlinge, praktikanter og studentermedhjælpere ind, og mange af dem er i dag ansat i virksomheden, udtaler Henrik Anker i en pressemeddelelse, hvor han uddyber:

- Selvom de ikke kommer med den ønskede erfaring, så bidrager de med ny viden og kompetencer, som styrker organisationen som helhed.

Praktikperiode efterfulgt af fastansættelse
Gibotech er for nylig blevet godkendt til at modtage to automatikteknikere, hvoraf den første starter efter sommerferien.

Virksomheden, som holder til i Højby ved Odense, har i dag 45 medarbejdere, som blandt andet inkluderer en handelselev, elektrikerlærlinge, studentermedhjælpere og tre praktikanter.

Heraf har den ene ingeniørpraktikant allerede indgået aftale om fastansættelse i konstruktionsafdelingen efter et 20 ugers praktikophold.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206