23948sdkhjf

Eagle styrker salget

To aktører inden for pladebearbejdning, Eagle Denmark og Timesavers Nordic, indgår strategisk samarbejde for at optimere salget
Eagle Denmark, der er en afdeling af den polske maskinproducent Eagle, er gået sammen med Timesavers Nordic på salgsområdet.

Eagle producerer et bredt sortiment af fiberlaserskærere. Samarbejdet i Danmark handler udelukkende om at få styrket salget og om at udnytte det netværk, de to ledere af de to virksomheder hver især har.

Kim Glad er direktør for Eagle Denmark med kontor i Assentoft ved Randers. Claus Grud er direktør for Timesavers Nordic, som har adresse i Hedensted. Timesavers er hollandsk og producerer maskiner med roterende børster og slibebånd, som blandt andet sliber, afgrater og kantrunder emner.

- Claus Grud og jeg har via en fælles kunde fået skabt kontakten til hinanden. Claus Grud har mange års erfaring i salg og har et stort netværk. At han derudover har et indgående kendskab til laserskæremaskiner er blot et kæmpe plus, siger Kim Glad.

Eagle producerer sine maskiner i Walcz i Polen og leverer to serier: iNspire og eVision. En tredje serie, eSmart, er ifølge Kim Glad en yderst kompakt og ergonomisk maskine, som meget snart vil blive præsenteret på markedet. Fiberlaserne kan leveres som stand-alone maskiner eller fuldautomatiske med lager.

På fabriksbesøg
Claus Grud har haft en af sine kunder med på besøg på fabrikken i Polen. Her er alt gennemgået på maskinen, og der er foretaget forskellige slags skæreprøver.

- Min kunde har sagt god for kvaliteten og er ikke i tvivl om, at Eagle’s fiberlasere er i topklasse. De passer derfor perfekt sammen med Timesavers-produkterne. Jeg skal primært tage mig af salget af Eagle’s produkter, mens Kim Glad skal tage sig af den tekniske support og service, siger Claus Grud.

Præcis og hurtig
Kendetegnet for fiberlaserne fra Eagle er, at de er kompakte og for eksempel kun fylder 35 kvadratmeter, selv om arbejdsområdet er 1.500 mm x 3.000 mm. De kan skære i såvel tyndt som tykt materiale. Selve rammen er konstrueret med polymér-cement, hvilket giver stivhed og stabilitet, ligesom der er lineære motorer på alle akser. Traversen er bygget i kulfiber.

- Maskinerne er dynamiske og effektive og har en acceleration på 6G. Der findes simpelthen ikke fiberlasere med stærkere egenskaber, fastslår Kim Glad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079