23948sdkhjf

Arburg viste maskinerne frem

Maskinudstillingen Scandinavian Open gav kunder i både Danmark, Norge og Sverige et indblik i Arburgs omfattende maskinprogram
Arburgs administrerende direktør i Danmark, Steffen Eppler, var en smilende mand under maskinproducentens arrangement Scandinavian Open i Hvidovre for nylig.

Han var glad for at være tilbage med en udstilling af maskiner til plastindustrien, og han var yderst tilfreds med at vise Arburgs maskiner frem på de danske kunders hjemmebane.

- Vi har tidligere arrangeret Scandinavian Open, og nu er vi så tilbage. Vi genoptager en succes, for vi vil gerne være tæt på kunderne. Det er vores tankegang, fortalte direktøren.

Vil give indblik
Netop nærheden til kunderne er også årsagen til, at Arburg trods det relativt lille danske marked har kontor i Greve og i alt otte ansatte medarbejdere i Danmark.

- Der er jo ingen andre maskinudstillinger i Danmark for plastindustrien, og her har vi inviteret både danskere og kunder fra Norge og Sverige. Det handler om, at de skal have indblik i vores program, og det er eksempelvis første gang, vi viser Golden Electric i Danmark, sagde direktøren under Scandinavian Open.

Besøgstallet noterede han sig også med tilfredshed.

- Jeg vidste jo ikke, hvor mange der ville komme, men jeg er tilfreds. Og vi har også solgt maskiner, afslørede Steffen Eppler, som regner med en gentagelse af Scandinavian Open.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079