23948sdkhjf

Ordrer at hente i USA’s maritime industri

Eksportrådet i Atlanta lancerer nu en maritim salgsalliance i USA.
USA er en stærk maritim nation med en kystlinje på næsten 20.000 kilometer. USA’s flådestyrke på 40.000 fartøjer er den anden travleste i verden, og det maritime marked står til at fordoble i 2023 med 13 millioner arbejdspladser. Reparation og vedligeholdelse er en betydelig del af industrien, hvilket byder på store muligheder for danske leverandører.

Det vil Eksportrådet nu udnytte med lanceringen af en salgsalliance.

For at tilbyde hele løsninger kommer alliancen til at bestå af tre-fire komplementære danske virksomheder, som Eksportrådet i Atlanta vil bistå med at udbygge deres eksisterende forretning på det amerikanske marked. Alliancen tilbyder muligheden for at få adgang til det maritime marked i USA med et stort fokus på den enkelte virksomheds produkter.

Eksportrådets kontor i Atlanta vil i samarbejde med den enkelte virksomhed udvikle og eksekvere deres go-to-market strategi. Teamet består af både danske og amerikanske rådgivere.

Er man interesseret i den maritime salgsalliance, kan man kontakte salgsdirektør Carsten Rosendahl på telefon +1 (404) 588-1588 eller email .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079