23948sdkhjf

Aluminiumsmekka kalder i Düsseldorf

Netværk arrangerer fælles tur til Aluminium 2016 i Düsseldorf i november.
Der bliver en god chance for at komme til aluminiumsmesse sammen med ligesindede til november. Her arrangerer Dansk Materiale Netværk AluNet nemlig en messetur til Düsseldorf sammen med Dansk Industri.

Aluminiumsmessen åbner hvert andet år. Årets messe er den 11. aluminiumsmesse i Düsseldorf, og der kommer omkring 1.000 udstillere, og der ventes 27.000 besøgende.

Der er tale om den største aluminiummesse i verden. Messen åbner i tre dage fra tirsdag den 29. november til torsdag den 1. december. Danmark bidrager med sit nationale udstillingsområde.

Den danske tur bliver arrangeret, så der bliver lejlighed til at netværke og udveksle erfaringer med andre, der arbejder i aluminiumsindustrien.

Der kommer udstillere fra det meste af verden på messen. Hovedparten af udstillerne kommer fra Europa, men der kommer også firmaer fra Canada, Sydafrika, Sydkorea, Kina, Australien, Azerbaijan og USA. Der bliver faktisk udstillere fra 100 lande. Udstillerne repræsenterer aluminium helt fra udvinding over forarbejdning og halvfabrikata til færdige maskiner og anlæg.

Sideløbende med udstillingerne er der konference og en række foredrag. På messen kan man også se bidrag til den industrielle designkonkurrence European Aluminium Award 2016.

Messen vil fylde seks udstillingshaller i Düsseldorfs messeområde. Over de samme dage gennemføres udstillingen Composites Europe i to andre haller. Så der bliver også mulighed for at studere det nyeste inden for kompositter.

Der er tilmelding på Dansk Materiale Netværks hjemmeside .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187