23948sdkhjf

CMS er nu fuld etableret med Siemens og Heidenhain

CMS har i mange år bygget deres CNC-maskiner med enten Fanuc- eller Osai-styring. Men grundet stor efterspørgsel fra især det nordeuropæiske marked var det et direkte krav fra flere kunder, at også Siemens og Heidenhain blev en standardløsning på deres maskiner.

Et ønske CMS har taget alvorligt.

CMS har nu leveret mange maskiner med de disse styringer - et tiltag som Odense-virksomheden Gibotech oplever som yderst positivt. Gibotechs sales engineer for Advanced Materials, Mikkel Jon Hass, udtaler:

- CMS har et stort marked i Europa og især USA, hvor Fanuc er en stor spiller. Men da efterspørgslen på CMS-maskiner er steget voldsomt i vores del af Europa, er det en kæmpe fordel, at vi også kan tilbyde de to andre store spillere på styringsmarkedet; nemlig Siemens og Heidenhain.

- Valg af styring er som regel et spørgsmål om ”religion” hos den pågældende virksomhed. Er der allerede installeret en del maskiner med én type styring, giver det en tryghed, at der er noget synergi i produktionsapparatet. Vi har også set, at det kan være et krav fra vores kunders kunder, at de skal producere deres emner på en bestemt styring. Vi lytter til vores kunders behov, og derfor er det vigtigt, at CMS også er fremme i skoene og kan bygge CNC-maskinerne med den styrings-teknologi, som kunderne kræver, fortsætter han.

CMS har eksisteret siden 1969, og cirka 70 procent af deres marked er baseret på det de kalder Advanced Materials (komposit, aluminium, lette stållegeringer og plast). CMS har blandt andet leveret til følgende producenter eller til deres leverandører: BAE Systems, GKN Aerospace, Hawker Beechcraft (Raytheon), Lockheed Martin, Spirit Aerospace og Kongsberg Aerospace & Defense.

Gibotech har siden 1984 været forhandler af CNC-maskiner og har leveret over 300 maskiner fra CMS,i vidt forskellige brancher.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204