23948sdkhjf

Nyt agentur betyder flere folk

AD Maskiner er på jagt efter nye medarbejdere
Den nordjyske værktøjsmaskinforhandler AD Maskiner har en lang række maskinmærker og maskintyper i sortimentet.

I takt med en stigende efterspørgsel efter maskinerne mangler maskinforhandleren nye medarbejdere, fortæller ejer Allan Duncker.

- Vi skal have ansat et par mand mere. Med det nye Ercolina-agentur søger jeg blandt andet en medarbejder, der kan køre ud i verden og sælge maskinerne, siger Allan Duncker.

Efter at have solgt Ercolinas rørbukkere i de seneste fem-seks år, hvor maskinerne er købt på anden hånd, har maskinhandleren nu fået eneagenturet i Danmark. Og direktøren vil nu give salget et ordentligt boost.

- Vi har tidligere solgt 10-20 maskiner om året. Nu forventer jeg, at vi kommer til at sælge det dobbelte. Jeg har kæmpet i lang tid for at få fingrene i agenturet, for der var mange, som gerne vil have fat i Ercolina-forhandlingen, siger Allan Duncker.

Udover det italienske mærke har AD Maskiner kantpressere fra kinesiske Yangli i sortimentet, profiljernssakse fra Sunrise, og maskinhandleren har også kapret agenturet på taiwanske Ronmaster, der producerer drejebænke.

- Vi sælger mellem 30 og 35 nye eller brugte kantpressere og sakse om året. Derudover køber jeg også konkursboer op og sælger maskinerne videre, siger den nordjyske handelsmand.

AD Maskiner har i alt fem ansatte. Det er alt fra montør, chauffør, bogholder til sælgere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11