23948sdkhjf

AD Maskiner erobrer italiensk agentur

Ercolina-rørbukkere er havnet i hænderne på den nordjyske værktøjsmaskinhandler.
Der er kommet et nyt agentur i den i forvejen brede vifte af produkter hos AD Maskiner.

Efter at have solgt Ercolinas rørbukkere i de seneste fem-seks år, hvor maskinerne er købt på anden hånd, har maskinhandleren nu fået eneagenturet i Danmark. Og direktøren vil nu give salget et ordentligt boost.

- Vi har tidligere solgt 10-20 maskiner om året. Nu forventer jeg, at vi kommer til at sælge det dobbelte. Jeg har kæmpet i lang tid for at få fingrene i agenturet, for der var mange, som gerne vil have fat i Ercolina-forhandlingen, siger Allan Duncker, ejer af AD Maskiner.

AD Maskiner har hjemme i Dronninglund i Nordjylland.

Rutineret support
Allan Duncker har været i branchen siden 1971. Og til teamet, der skal understøtte Ercolina-agenturet, har han fundet en anden rutineret herre i maskinbranchen.

Manden er Viggo Stellinger, og han fungerer som teknisk support ved salg. Her skal Viggo Stellinger hjælpe med at indkøre de solgte maskiner ude i kundernes fabrikshaller.

- Viggo(Stellinger red.) har været ude af branchen, og folk bliver overrasket, når de hører, at han er med her hos os som teknisk support, siger ejeren.

Teknikken ved Viggo Stellinger om nogen noget om. Han har beskæftiget sig med Ercolina-maskinerne i over 25 år, og han betegner sig selv som den mand, som ved mest om det italienske mærke nord for Alperne.

- Jeg vil skyde på, at Ercolina sidder på 80 procent af markedet for rørbukkere i Danmark, siger Viggo Stellinger.

Robust, nem og let maskine
Hos Skandinavisk Industri Montage(SIM) i den østlige del af Aalborg er smed Karl Johan Behrendtz ansvarlig for bukning af rør. Han har arbejdet med Ercolina-maskiner i ti år og er tilfreds med bukkerne - specielt brugervenligheden sætter han pris på.

- Maskinen er betjeningsvenlig, for den nem til at finde ud af og nem at indstille, og vi kan tage maskinen med ud på opgaver. Det kan på kraftvarmeværker, forbrændinger eller i marineindustrien, forklarer smeden.

Udover maskinsalget er det også AD Maskiner, som nu står for salget af sliddele og reservedele til de italienske rørbukkere, der kan klare rør fra Ø8 til Ø76.

- Mange steder er det forskellige medarbejdere, der står for rørbukningen. Og her har Ercolina en fordel, fordi den er let at indstille, siger Viggo Stellinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064