23948sdkhjf

Industrien samler sine indkøb

Industrispecialisten Sørensen & Kofoed mærker en klar tendens i kundernes indkøbs-strategi. De samler deres indkøb hos færre leverandører.
Kunderne samler deres indkøb hos færre teknikleverandører, og kunderne kører meget gerne på ét ordrenummer.

Det er en tendens, som industrigrossisten Sørensen & Kofoed mærker. Sørensen & Kofoed er en af landets førende grossister indenfor hydraulik, slanger og alle former for gummivarer og tilbyder hurtig levering fra eget centrallager.

- Før havde kunderne måske 300 forskellige leverandører, nu samler de det til en 30-40 stykker, siger Dorthe Skov Thomsen, som er salgsmanager hos Sørensen & Kofoed, der har kunder i alt fra fødevareindustri til offshore-sektoren.

Sørensen & Kofoed er i dag en del af SK Group, som med i alt 100 ansatte også rummer Linatex og BS Specialslanger. Og virksomhederne i gruppen er langt mere end blot grossister.

- Vi består af specialister, og vi går mere og mere ind og hjælper kunderne i udviklingsfasen, siger Dorthe Skov Thomsen, som henviser til, at Sørensen & Kofoed med eget værksted og lager både kan tilbyde en række standard- og specialløsninger inden for hydraulik, gummi, transportbånd, slangemontage og på en række andre felter.

Hydraulik, PVC og gummislanger (herunder koblinger, spændebånd og fittings), teknisk gummi, energikæder, transmissioner, pakninger, løftegrej, pneumatik, kabelbeskyttelse og forskruninger er blandt de produkter, som Sørensen & Kofoed leverer og udvikler til industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078