23948sdkhjf

Hygiejne tænkt ind i rengøringen

Ny hygiejnisk rørbørste er en del af Vikans messeprogram på FoodTech.
Siger man hygiejnisk design og rengøringsudstyr, så rammer man lige ned i kernen af virksomheden Vikan.

Vikan udvikler og producerer hygiejnisk udstyr til rengøring og for at holde så høje hygiejnestandarder som muligt, har Vikan udviklet en ny fuldstøbt rørbørste med en diameter på 90 mm. Håndtag og hoved på den nye børste er støbt i ét stykke polypropylen af høj kvalitet - en designinnovation, der hjælper brugerne med at reducere risikoen for problemer med fødevaresikkerheden.

Børstehårene er af differentieret tykkelse, hvilket øger rengøringseffektiviteten, med stivere børstehår yderst på børstehovedet, så snavset bekæmpes mere aggressivt ved første kontakt med børsten.

Ideel til forskelligt udstyr

Vikan oplyser, at børsten er ideel til en lang række forskelligt udstyr inden for fødevareindustrien, herunder kødhakkere, andet udstyr med lige rør og slanger samt alle andre enheder, hvor et afrundet børstehoved kan øge rengøringseffektiviteten.

- I traditionelle rørbørster er der risiko for, at der ansamler sig fødevarer og vand i samlingerne på redskaberne. Det kan medføre, at der dannes mikrobiel vækst, og at der opstår risiko for krydskontaminering. Ved at skabe en fuldstøbt konstruktion og dermed fjerne denne samling har vi elimineret en potentiel kilde til ophobning af forurenende stoffer ved denne samling og inde i børstehovedet. Den nye børste har desuden fået stivere børstehår yderst på børstehovedet, hvor størstedelen af rengøringen finder sted, og er dermed blevet mere effektiv, siger Deb Smith, hygiejnespecialist hos Vikan.

Den fuldstøbte rørbørste, som erstatter Vikans tidligere 90-mm-rørbørste, fås i farverne grøn, blå, rød, hvid, gul og sort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079