23948sdkhjf

Hygiejnisk design vejer tungt

Eilersen Electric er klar med vejeceller, der følger EHEDG’s principper og guidelines for hygiejnisk design.De præsenteres på FoodTech.
Eilersen Electric A/S præsenterer på FoodTech messen en ny serie af hygiejniske vejeceller, som kaldes type CL og CM og er specielt velegnede til tank- og beholdervejning i eksempelvis medicinal-, fødevare- og procesindustrien.

Vejecellerne er udviklet og produceret i Danmark og er kendetegnet ved et nyt hygiejnisk design, som sikrer en enkel installation, der er nem at rengøre for herved at sikre en høj fødevaresikkerhed, oplyser Eilersen Electric.

Eilersen Electric henviser til, at den samlede mekaniske installation af vejecellerne er hygiejnisk, da mekaniske overlast og sidestyr ikke er nødvendige.

CL og CM vejecellerne er udviklet til brug i krævende industrielle applikationer og leveres i kapaciteter helt op til 25.000 kg pr. vejecelle. Vejecellerne er produceret i rustfrit stål og er hermetisk lukkede (IP68) med lasersvejsning.

De nye vejeceller fra Eilersen er baseret på en patentanmeldt mekanisk konstruktion, som giver mulighed for en enkel opbygning af vejecellen i et hygiejnisk design, der følger EHEDG’s principper og retningslinier.

Det hygiejniske design sikrer en hurtigere og nemmere rengøring og minimerer samtidig risikoen for produktkontaminering. Derved maksimeres fødevaresikkerhed og kvalitet, risikoen for dyr kassation eller tilbagekaldelse af produkter reduceres, og fødevarespild minimeres lyder det Eilersen Electric.

Hygiejnisk bundplade

For at sikre en problemfri mekanisk installation kan de nye vejeceller type CL og CM leveres med en rengøringsvenlig bundplade, som matcher det strømlinede, hygiejniske design. Denne hygiejniske bundplade giver ifølge Eilersen mulighed for, at vejecellerne kan installeres på ethvert underlag.

De nye vejeceller kan leveres med de mest gængse fieldbus interface muligheder eksempelvis PROFINET, Profibus DP, EtherNet IP og Modbus TPC/IP. Desuden kan de nye hygiejniske vejeceller leveres med en række digitale vejeterminaler med program for de fleste vejeapplikationer eller som option med kundetilpasset firmware.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298