23948sdkhjf

Parløb om øget maskinsikkerhed

Readunit og Maskinsikkerhed ApS indleder strategisk samarbejde. Readunit leverer det software, som hjælper virksomhederne med at holde styr på de lovpligtige eftersyn. Maskinsikkerhed leverer den nødvendige viden til de lovpligtige eftersyn.
Virksomhederne Readunit og Maskinsikkerhed ApS i Værløse har indgået et strategisk samarbejde. Readunit har en visuel og intuitiv software, der hjælper virksomhederne med at holde styr på lovpligtige eftersyn og kontrol af værktøj, udstyr og maskiner. Readunit-systemet kalder selv udstyr til kontrol, når det er tid, og dokumentation og manualer er der altid styr på.

Og Maskinsikkerhed ApS rådgiver og underviser i blandt andet eftersyn af maskiner, elektrisk håndværktøj og andre tekniske hjælpemidler og udarbejder CE-mærkning af maskiner.

- Begge parter kommer til at kunne hjælpe deres kunder endnu bedre end før, det er stor, kompleks viden fra maskinsikkerhed, som vi pakker ind i en visuel og logisk software fra Readunit, det skal være let for slutbrugeren - og det er det, siger direktør for Readunit, Torben Kofoed.

Maskinsikkerhed har i løbet af de sidste to år undervist over 1.500 teknikere, så de kan kalde sig for "Sagkyndig til eftersyn af tekniske hjælpemidler" inden for de områder, som de er undervist i. Der gælder 40 forskellige emner som eksempelvis stiger, kraner, løftegrej, personlige værnemidler, værkstedsmaskiner og maskiner.

- Samarbejdet med Readunit er win-win-win, da både vi, Readunit og især kunderne får nytte af det. Vi underviser og hjælper med at skrive både den lovpligtige plan og de enkelte instruktioner, mens Readunit systematiserer arbejdet på en virkelig nem og effektiv måde. Vi ser både større sikkerhed for, at arbejdsudstyr er i orden, og mærkbare besparelser ved at hjemtage opgaverne. Med Readunit kan det så gøres effektivt og pålideligt, siger Hans Morten Henriksen, direktør i Maskinsikkerhed ApS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.299