23948sdkhjf

Flextek inviterer ind i "klargøringen"

Flextek inviterer gæsterne på årets Spåntagningsdage med ind i "klargøringen", hvor maskinerne gøres klar, inden de rammer kunderne.
Det kommer til at vrimle med konsulenter fra både KJV og Flextek, når der tirsdag og onsdag i næste uge inviteres til Spåntagningsdage i Hedensted.

Og tanken er, at gæsterne får chancen for at komme helt tæt på de to virksomheders produkt-program og løsninger til den metalbearbejdende industri.

Gæsterne er blandt andet velkommen i ”klargøringen”. Her kan de opleve, hvordan Flextek modtager og klargører maskiner og robotter, inden de leveres til kunderne. Ydermere har serviceafdelingen sat en brugt maskine op, hvor der bl.a. vises Ballbar-test. Eftermarkedsafdelingen vil være klar til en snak om de enkelte kunder maskinpark med fokus på en serviceaftale og originale reservedele, oplyser Flextek.

Helt overordnet ruller Flextek hele paletten ud af løsninger, der kan bidrage til produktivitet og lønsomhed i den spåntagende produktion. Det være sig alt lige fra nye maskiner og robotter til ny teknologi inden for værktøj, opspænding og en masse andre automationsløsninger.

Showroomet bliver omdannet til en spåntagende maskinpark, hvor der bliver kørt en stribe live demonstrationer.
Dynamisk fræsning i CrMo4 på OKUMA Multus U3000 og MU500VA. Du får indblik i de to maskiners forskellige egenskaber og fleksibilitet.
Tre forskellige skrubteknikker præsenteres på YCM NXV 1680B. Der bliver fjernet spån med dynamisk planfræser, dynamisk Eaglefræser og skrub med langt udhæng i St.52.
Dynamisk drejning på OKUMA LB3000. Du kan se dynamisk indstik versus den traditionelle, så du virkelig kan se fordelene ved de nye strategier.
Dynamisk fræsning i aluminium på YCM NXV1020 og på den 5-aksede Chiron Mill 800 FX.
Værktøjsopmåling på Zoller og efterfølgende eksport til OSP-styringen.
OSP-simulatorer hvor du kan få en personlig præsentation og mulighed for selv at trykke på knapperne.
Flexrobot MH24 Mini FMS præsenteres på 5-akset Flexmill LU-620. Ydermere kan Flexrobot MH24 opleves i standard-versionen på OKUMA LT3000.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095