23948sdkhjf

Billedserie: En hyldest til Aplica

Lim og væskespecialisterne Aplica i Roskilde er vokset til 12 ansatte på få år. Tirsdag fik de overrakt DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris
Der var fest og prisuddeling hos Aplica ApS i Roskilde i går tirsdag. Aplica er specialister i at håndtere væsker i industrien og råder over et bredt udvalg af udstyr og automatiske anlæg til limning og dosering, og iværksættervirksomheden er på ganske få vokset til en virksomhed med 12 ansatte, hvor den ene er lærling.

Det var medvirkende årsag til, at Aplica blev årets vinder af DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris.

- Aplica er en virksomhed, som mange andre kan lære af. Vi uddeler Initiativprisen hvert år til en virksomhed, der har udvist særlige evner inden for udvikling, vækst og produktivitet, og det har Aplica. Vi har brug for flere virksomheder som dem i Roskilde/Køge Bugt området, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Torben R. Strand om baggrunden for prisen.

Aplica er startet op i 2011 med ægteparret Maria Nørbæk og Henrik Mikkelsen som de store drivkræfter. Da de flyttede virksomheden til større lokaler i januar 2015, var de overbeviste om, at de havde de rette lokaler mange år frem. Men allerede nu er de i gang med en meget stor tilbygning, der fordobler arealet på bygningerne på Betonvej.

- Vi ønsker, at vores medarbejdere er i besiddelse af en positiv indstilling med en tro på og vilje til at kunne klare alle dagens udfordringer, siger direktør Maria Nørbæk.




















Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093