23948sdkhjf

Lønmodtagere glade for jyske virksomheder

3F-medlemmer hædrer to østjyske virksomheder for samarbejde og automatisering.
Ufaglærte og faglærte lønmodtagere er glade for jyske virksomheder. I hvert fald hvis man ser på de nominerede til Årets Arbejdsplads og særprisen Innovationsprisen, der blev uddelt i anledning af 25-året for 3F’s kåring af Årets Arbejdsplads.

Innovationsprisen gik til Pressalit, Ry, blandt andet for at have arbejdet med automatisering og robotter i mere end 30 år, for inkludering af elever og for at integrere nydanske medarbejdere.

Desuden har virksomheder adskillige ansatte i fleksjob. Sidst men ikke mindst, så arbejder Pressalit løbende med at udvikle en stadig bedre udnyttelse af energi.

Robotterne har primært overtaget det hårde og ensformige arbejde i produktionen, blandt andet slibning og polering af toiletsæder.

- Pressalit arbejder seriøst og målrettet for at optimere produktionen ved hjælp af teknologi, samtidig med at man bevarer danske arbejdspladser og forbedrer arbejdsmiljøet, sagde Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark, der overrakte prisen.

Hos Pressalit, der tidligere har vundet prisen som Årets Arbejdsplads, var man stolte over at modtage Innovationsprisen.

- Når vi skal indføre ny teknologi, sørger vi får, at det går hånd i hånd med medarbejderne. Derfor er vi rigtigt glade for den flotte pris og anerkendelse, siger Dan Boyter, direktør i Pressalit.

De tre nominerede til Årets Arbejdsplads var alle fra Jylland. En af de nominerede var industrivirksomheden Vikan, der producerer rengøringsartikler. Det endte dog med, at det blev Hotel Scandic Aarhus City der løb med prisen som Årets Arbejdsplads 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078