23948sdkhjf

Større danske armbevægelser i Hannover

Den danske fællesstand bliver 20 procent større under næste års Hannover Messe.
Hannover byder 24.-28. april næste år på industrimesse, og det danske præg på messen ser ud til at vokse.

Fordi så mange danske virksomheder har vist interesse for at udstille på industrimessen, har Generalkonsulatet i Hamborg, CFU og Industrisamarbejdet i år udvidet den danske fællesstands areal med omtrent 20 procent, så udstillingsarealet i år udgør 567 kvadratmeter.

Det giver samtidigt plads til i alt 37 danske virksomheder på fællesstanden, og der er fortsat ledige pladser, oplyser parterne bag fællesstanden.

Praktisk på plads

Generalkonsulatet, CFU og Industrisamarbejdet organiserer alt det praktiske for de danske udstillere herunder kontakt til messearrangøren, den komplette stand med opbygning og nedtagning, markedsføring af fællesstanden samt eksponering i relevante danske og tyske medier.

Dertil kommer, at der bliver arrangeret et møde for udstillerne med praktiske informationer inden messen med introduktion til serviceportalen Online Business Service. Der vil også være et fælles serviceområde på standen, som kan benyttes til networking og møder med potentielle kunder, ligesom tilstedeværelse af generalkonsulatets medarbejdere under hele messen kan bidrage til eksempelvis sprogassistance.

Central placering

Den danske fællesstand har en fortrinlig placering i forhold til de besøgende på HANNOVER MESSE. Standen vil komme til at ligge i Hal 5, lige midt i brændpunktet af det afsnit, som messeledelsen i Hannover kalder "Industrial Supply" og som i år får en udtalt opmærksomhed i markedsføringen af messen. I umiddelbar omegn af den danske fællesstand vil man kunne se teknologier som metalbearbejdning, produktion af komponenter, overfladebehandling, mikro-/nanoteknologi samt årets helt varme emne, der drejer sig om letvægtsdesign, -konstruktion og -komponenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093