23948sdkhjf

Ærespris til Jørgen Mads Clausen

Det er nu offentliggjort, at Jørgen Mads Clausen og Danfoss bliver årets modtager EY’s Ærespris for familieejede virksomheder i 2016.

Prisen bliver overrakt torsdag 2016 foran mere end 700 virksomhedsejere og ledere samlet i Bella Center i København til den danske finale i EY Entrepreneur Of The Year.

Med æresprisen ønsker EY at sætte fokus på de familieejede virksomheders værdi for det danske samfund. I valget af årets prismodtager har juryen haft fokus på den aktive rolle, familien har haft i virksomheden, og de resultater, der er skabt gennem årene. Vedholdenhed og engagement har haft stor betydning for den fortsatte udvikling af virksomheden.

- Danfoss A/S er et lysende eksempel på, at et konstant fokus på innovation og engagement i en familie kan skabe en global vækstvirksomhed - en virksomhed som vi er stolte af at kunne fremhæve som et fremragende eksempel på entrepreneurskab og familieejerskab kombineret med professionel ledelse, når det er bedst, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, og fortsætter:

- Det store personlige engagement, som Jørgen Mads Clausen har, når det gælder entrepreneurskab, innovation og udvikling, smitter ikke blot af på Danfoss, men på hele erhvervslivet og det danske samfund. Vi får den bedste ramme for at overrække prisen, når hundredvis af erhvervsledere er samlet for at hylde netop disse egenskaber. ”

Æresprisen blev lanceret i 2013, som en del af EY Entrepreneur Of The Year programmet. Formålet er at skabe større fokus på og forståelse for værdien af familieejerskab og begrebet ”vækst i generationer”. Tidligere års modtagere af æresprisen er ECCO Sko A/S i 2013, LEGO A/S i 2014 og Bagger-Sørensen og Co. A/S i 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109