23948sdkhjf

Næste år står vi på samme stand

To danske fællesstande var i år på Elmia Subcontractor. De samarbejdede om alt, og næste år håber de at tage det sidste skridt.

34 danske virksomheder var en del af de to fællesstande. 22 udstillere på den stand, der var arrangeret af Center for Underleverandører og den danske ambassade i Stockholm, og 12 på den stand, der var arrangeret af Industrisamarbejdet.

De to stande samarbejdede om både markedsføring og alt det praktiske i forbindelse med messen. De afholdte også en fælles reception på messen.

Men én ting skilte dem: De lå i hver sin ende af messens hal B. Men det skal der laves om på.

- Vi har tidligere været to lidt konkurrerende fællesstande heroppe – sidste år besluttede vi at begynde at arbejde på at lægge dem sammen. Det ville vi egentlig have gjort i år, men vi har ikke kunnet få pladsen, forklarer Knud Hareskov fra Center for Underleverandører.

Både han og Industrisamarbejdet er dog i dialog med messearrangørerne, men Elmia Subcontractor er en meget traditionsbunden messe, hvor de samme virksomheder kommer igen år efter år – og allerhelst på præcis samme placering.

- Elmia er jo altid udsolgt før tid, og de har en politik om, at de ikke flytter folk. Så det er hidtil ikke lykkedes at få dem til at flytte os sammen, siger Knud Hareskov.

Hos Industrisamarbejdet er Annette Flies helt på linje med sin kollega.

- Det var ikke muligt at få den samme fysiske placering i år, men alt andet var vi fælles om. Vi ser rigtig meget frem til at kunne stå med én stor fællesstand, siger hun.

- De indledende øvelser har været der, samarbejdet med ambassaden er der, og vi er enige om, at det er den vej vi går, understreger hun.

Det er ikke blot på Elmia Subcontractor, at de to organisationer samarbejder. Næste år vil man for eksempel kunne møde dem på samme stand på Hannover Messen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078