23948sdkhjf

Fuld Skrue får ny frontfigur

Industrinetværket Fuld Skrue har fået Christian Eskelund-Hansen som ny netværkschef. Han vil give netværket endnu mere gas i 2017.

Med udnævnelsen af Christian Eskelund-Hansen som netværkschef foretager industrinetværket "Fuld Skrue" et yderligere skridt for at styrke industrien i Danmark. 

Målet for Fuld Skrue er, at alle deltagerne opnår bedre vækstmuligheder gennem nyt samarbejde, konstruktiv sparring og øget viden.

Med 16 års ansættelse i Dansk Industri har Christian Eskelund-Hansen opbygget et solidt og omfattende netværk blandt beslutningstagere på alle niveauer i danske industrivirksomheder, lyder det fra netværket.

- Jeg ser rigtig mange muligheder i Fuld Skrue netværket. Fuld Skrue er en moderne græsrodsbevægelse og et engageret og nytænkende netværk, som på tværs af brancher er drevet frem af en ambition om at få danske industrivirksomheder til at køre længere på literen og konkurrere med lavtlønslandene i Østeuropa og Sydøstasien, forklarer Christian Eskelund-Hansen om baggrunden for igen at engagere sig i Fuld Skrue. 

Han uddyber.

- Ligesom andelsbevægelsen er Fuld Skrue kendetegnet ved en tværgående og flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Fuld Skrue er et forum for aktiv handling blandt resultatorienterede beslutningstagere med praktisk indsigt fra et bredt udsnit af dansk industri. Hele grundfilosofien bag Fuld Skrue er, at danske industrivirksomheder kan gøre en hel del selv for at styrke industriens vækstmuligheder og bevare, tiltrække og skabe nye typer industriarbejdspladser gennem konkrete initiativer og handlinger, siger han. 

Fuld Skrue har en række aktiviteter på programmet i 2017 med det fælles mål at give ny produktivitetsinspiration i det daglige, fremme værdikædesamarbejdet og øge den gensidige sparring netværksmedlemmerne imellem under devisen mindre snak, mere handling. 
 

Morgenmøde på VTM, 1. marts 2017 

Netværksmøde i København, 9. maj 2017 

Studietur til EMO Hannover, 18.-19. september 2017 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078