23948sdkhjf

BWSC køber konkursramt BWE

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S’ (BWSC) overtager kedelproducenten, Burmeister & Wain Energy, (BWE). Det skriver BWSC I en pressemeddelelse.

- Vi har i en lang periode arbejdet tæt sammen med BWE, og vi kender virksomheden og mange af medarbejderne. Med sammenlægningen sikrer vi vores position som en førende energivirksomhed på de globale markeder for små- og mellemstore biomassekraftværker, siger Anders Heine Jensen, administrerende direktør i BWSC, om overtagelsen.

BWSC indgik i lørdags, 4. februar 2017, aftale om købet af BWE's biomasseaktiviteter efter en kortvarig insolvensbehandling af BWE, der påbegyndtes i midten af januar 2017.

Faldende ordretilgang, et stærkt underskudsgivende projekt i Århus, og omstændigheden at man ikke har fået likviditet retur fra sit moderselskab, trak tæppet væk under BWE.

Sammenlægning cementerer alliance
Begge virksomheder udspringer af det gamle skibsværft, Burmeister & Wain, og har igennem mere end 150 år hver især specialiseret sig inden for opførelse af og levering af kedler til højteknologiske termiske kraftværker.

Med sammenlægningen af de to virksomheder cementeres og videreføres den strategiske alliance imellem BWSC og BWE. 

- BWE's avancerede kedelteknologi har medvirket til BWSC's succes inden for biomasseværker. Virksomheden har dygtige medarbejdere og mange gode kunder, der passer til vores forretning, og vi ser frem til at fortsætte og styrke det gode samarbejde og bygge miljøvenlige kraftværker i mange år fremover, siger Anders Heine Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125