23948sdkhjf

KJV og Masentia i samspil på VTM

KJV leverer det skærende værktøj og Masentia maskinen i en fælles demonstration af dynamisk bearbejdning på VTM i næste uge.

Masentia fræser og drejer med KJV-værktøjer på næste uges VTM-messe i Odense Congress Center.

På Masentia's stand (C-3306) kan de besøgende opleve en avanceret bearbejdning - herunder dynamisk fræsning - på et Nakamura NTRX-300 multitasking center. Et Ø450 emne i materialet alu 6082 både fræses, bores og drejes til en splitfælg - i samme opspænding.

I bearbejdningen indgår en række værktøjer samt opspænding fra KJV. Således er der SMW Autoblok 3-bakkede centrerpatroner på begge spindler - henholdsvis KNCS-N 260 (med bakkehurtigskift) og HFKN 260 (præcisionsudgave med stor holdekraft). Fra Iscar indgår SumoCham bor og borspidser, 3-skærs HM-alufræsere samt drejestål og platter.

Desuden indgår YG's nye V7 HM endefræsere samt DreamDrill hårdmetalsbor. Opspændingen sker med Fahrion's ER32-spændetænger i 2my nøjagtighed.

Første gang på VTM

KJV deltager for første gang på VTM-messen og har valgt at stille med hele bredden i firmaets omfattende program til den spåntagende industri.

- Vi glæder os til at hilse på vores kunder samt til at give de øvrige besøgende en introduktion til de mange muligheder, KJV tilbyder til at effektivisere deres spåntagende produktion. Vores teknikere står klar til at vende konkrete problemstillinger fra de besøgendes egen produktion samt til at præsentere nyheder og highlights, siger KJV-direktør Henrik Løftgaard..

Et bredt program 
På standen viser KJV bredden i programmet til den spåntagende industri - lige fra skærende værktøjer og specialværktøjer til opspænding, forindstilling og opmåling samt automation.

Omdrejningspunkterne på KJV’s stand er produkter fra især agenturerne Iscar samt Lang Technik og Zoller - men også fræsere fra YG, Maykestag og Voha samt opspænding fra SMW Autoblok er med på standen.

Digitale finboreværktøjer fra Wohlhaupter samt værktøjsholdere fra Fahrion og Benz med flere vil også blive vist frem.

Nyt Iscar-system 
Henrik Løftgaard hæfter sig selv ved det nye program fra Iscar.

- Vi præsenterer blandt andet Iscars seneste stiksystem, Modular Grip XL, et modulært afstikssystem, som består af en grund- og mellemholder samt selve afstikbladet. Systemet er på kort tid blevet implementeret hos flere kunder, og har vist sig at give 50 til 100 procent flere afstik - altså en markant produktivitetsforbedring, påpeger Henrik Løftgaard.

Lang og Zoller
For KJV har nulpunkts- og opspændingssystemer samt håndteringssystemer til ubemandet drift fra Lang Technik været et varemærke. Det er det også på VTM 2017.

Det tyske firma Zoller har specialiseret sig i maskiner og software til opmåling og forindstilling. På KJV’s stand vises forindstillingsmaskinen Venturion 600 Pilot 3.0 CNC, hvor KJV demonstrerer eksport af værktøjsdata til maskinstyringer ved hjælp af QR-koder.

- Selvom det ved første øjekast kan virke kompliceret, får stadig flere virksomheder øjnene op for de muligheder, som Zollers løsninger giver, siger KJV-direktøren, der også lige byder på noget smagfuldt til ganen i selskab med alle værktøjs- og systemløsningerne.

Fra en kaffecykel fra Peter Larsen Kaffe står en barista klar til at servere gæsterne en god kop kaffe, og desuden bydes på fadøl og kildevand.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.232