23948sdkhjf

Optimering er nøgleordet på Scandinavian Coating

Smarte løsninger kommer til at sætte præg på Øksnehallen unmder Scandinavian Coating.

Højere kvalitet, færre fejl og mindre tids- og materialeforbrug.

Det er parametre, som kommer til at gå igen hos de fleste udstillere på Scandinavian Coating, og det gælder også for HangOn.

HangOn peger på, at på trods af at afdæknings- og ophængningsprodukter kun udgør en lille del af den industrielle lakeringsproces, har de ofte større indflydelse, end man skulle tro. Omkostningerne til ophængning og afdækning udgør ca. 2-4 procent af hele lakeringsomkostningen. Med de rette produkter og håndtering kan man reducere hele lakeringsomkostningen med op til 50 procent. 

- Hos HangOn er vi derfor stærkt optaget af hele tiden at udvikle nye produkter som kan forenkle og effektivisere lakeringsprocessen. En af mange nye produkter som HangOn præsenterer på Scandinavian Coating er GAQ. En ny smart hætte som giver dig op til to gange hurtigere håndtering end standardhætten, GA. Designet således at indesluttet luft let kan ventileres, oplyser HangOn.

Indtil videre findes der totalt 26 størrelser fra M3-M16 i to forskellige varianter. GAQ samt GAQ xx H. GAQ xx H er forsynet med et håndtag, som gør det muligt at anvende afdækningen til både stag og huller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078