23948sdkhjf

Nedtælling til Scandinavian Coating

Det forventes gæster fra hele Europa til overflademesse i København den 15.-16. marts.

Det er lagt op til to dage i overfladens tegn, når portene åbnes til Scandinavian Coating i København midt i marts.

Stedet er Øksnehallen, og lidt over 70 udstillere er med på messen, der har sat sig tungt på rollen som Nordens førende mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche.

Det er fjerde gang, messen afholdes, og arrangørerne er godt tilfredse med, at den har udviklet sig til et etableret koncept med udstilling af markedets seneste produktnyheder og et spændende konferenceprogram.

Øksnehallen ligger et stenkast fra Københavns Hovedbanegård, og der forventes pænt rykind til messen. 

- Der har været en stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser. I år er der udstillere fra blandt andet Italien, Tyskland, Frankrig, Rusland og Polen, og arrangørerne forventer gæster fra de fleste europæiske lande, lyder det fra arrangørerne.

Aktuelt konferenceprogram 
Som en del af Scandinavian Coating bydes der på konferencer. Messen betegner David Hoffmann fra det tyske DFO, Deutschen Forschungsgesellschaft für Oberflächenbehandlung som en nøgleperson i programmet. Emnet for hans indlæg er "About the perfidies of coating - damage examples and their causes". Netop problemer med overfladebehandling er både kostbare og tidskrævende. David Hoffmann viser flere cases, hvor det er lykkedes at løse opståede problemer.

En anden taler er Cecilia Groth, som er forsker inden for overfladebehandling på Swerea IVF. Hun vil tale om økologisk bæredygtige forbehandlinger til lakering af multimetal. Lakering er en stor miljøbelastning i automobilindustrien, og Cecilia fortæller om, hvordan den kan reduceres.

Som del af netværksdelen på Scandinavian Coating afholdes den første aften branchefesten Get Together på Carlsberg bryggeri. Første punkt på skemaet er ølsmagning, og aftenen afsluttes med en fælles middag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078