23948sdkhjf

Pers-Group har to overraskelser med til VTM

Pers Group præsenterer to nye maskiner til afgratning og overfladebehandling på VTM. Indtil videre holdes kortene tæt til kroppen.

Pers-Group løfter sløret for to store nyheder på VTM-messen tirsdag morgen, og de vises senere frem på Scandinavian Coating i København midt i marts. Begge nyheder er maskiner, der er udviklet af virksomheden og produceret i samarbejde med danske underleverandører.

- Det er lykkedes os at gøre både afgratning og overfladebehandling til en integreret del af produktionen. Det er sket ved at minimere støv- og støjgener, så maskinerne ikke længere skal stå i separate lokaler, men er flyttet tilbage ind i produktionen, siger ejer Torben Pers, Pers Group, om de to nyheder.

Pers-Group går langt tilbage. Det er 50 år siden, at Georg A. Pers satte sin første etiket på en dunk og startede Pers Kemi. Nu hedder virksomheden Pers-Group og har i en lang årrække leveret og produceret anlæg og kemikalier til overfladebehandling primært af emner udført i jern, metal og plast.

Stor vækst i maskinløsninger
De seneste 10 år har firmaet haft deres egen specialproduktion af automatiske anlæg til glas- og sandblæsning af alle typer emner og mikro- og vådblæseanlæg til forbehandling og rensning af forme og værktøjer.

- Særligt maskinløsningerne til optimering af glas- og sandblæsning, afgratning og overfladebehandling har gennemgået en stor udvikling de senere år, hvilket har betydet vækst både i Danmark og i de ni lande i Europa, som firmaet eksporterer til, skriver Pers-Group i en pressemeddelelse.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235