23948sdkhjf

Pers klar med støv- og støjsvag afgrater

Pers Group har sammen med en industriel designer lanceret en ny turbo afgrater.

Pers Group fra Vejle løftede på VTM sløret for deres nye turbo afgrater. Overflade-specialisten har arbejdet de seneste fem år på at udvikle den.

- Teknologierne har været kendt i et stykke tid, men det er første gang, vi har bygget en afgrater, der er så støv- og støjsvag, at den kan placeres ved siden af resten af produktionen, men stadig med en høj kvalitet, der ikke efterlader emner med slagmærker. Det kommer til at give markante besparelser, når man ikke flytter emnerne mere end nødvendigt, siger Torben Pers, ejer af Pers Group.

Med den nye afgratningsmaskine har Pers Group for første gang arbejdet sammen med en industriel designer, Brahe Design fra Hellerup.

- Det har været en rigtig speciel oplevelse, og det er absolut ikke sidste gang, vi gør det. Vi har allerede de næste to maskiner klar til lancering på Scandinavian Coating. Vi har arbejdet meget med brugervenligheden og design. Vi har blandt andet indkapslet afgrateren i rustfri stål, så den fremstår lækker og indbydende med en høj brugervenlighed. Vi har vendt processen om, så det er mennesket før maskinen, der er i fokus i udviklingsprocessen, siger Torben Pers.

Selvom maskinen først lige er blevet lanceret, er den første afgrater allerede blevet solgt.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11