23948sdkhjf

Overflademesse: Hurtigere hærdetider til vindmøller

Når overflademessen Scandinavian Coating åbner sin konferencedel 15.- 16. marts 2017 i København, vil man kunne høre om den sidste nye udvikling af såkaldte "højhastigheds produkter", som er udviklet særligt til vindmølleindustrien.

Reparationer og vedligeholdelse af offshore vindturbiner er ofte 100 gange dyrere end på land. Derfor har overflademessen Scandinavian Coating fokus på netop overfladebehandling af offshore vindmøller.

Det sker, når Scandinavian Coating åbner konferencedelen den 15.- 16. marts 2017 i Øksnehallen i København.

Her vil Nana Eckhardt fra Force Technology diskutere behovet for mere kvalitetskontrol under overfladebehandlingsprocessen. Det menes nemlig at kunne forlænge levetiden på overfladesystemet og dermed reducere de samlede udgifter til korrossionsbeskyttelse.

Nana Eckhardt er korrosions- og metallurgi-ekspert og certificeret Frosio level 3 inspektør og arbejder især med korrosion inden for offshore-vind.

Derudover vil man kunne høre om den sidste nye udvikling af såkaldte "højhastigheds produkter". Malingsprodukter som er udviklet i relation til vindmølleindustrien, hvor der er høje krav til styrke, levetid samt stadig mere effektiv produktion under hensyn til miljøet.

Hurtigere hærdetider
Der vil blive vist malingsprodukter og systemer med væsentligt hurtigere hærdetider og med for nogle produkter også et højere tørstofindhold og mindre udledning af opløsningsmidler.

- Jeg vil kalde det state of the art, siger Anders Nyboe fra Teknos, der skal tale om emnet.

- I den vedvarende kamp for lavere strømpriser har vindmøllebranchen nu intensiveret fokus på de optimeringsmuligheder, der ligger i disse malespecifikationer, en udvikling som jeg selv har været en del af gennem næsten ni års ansættelse hos Siemens Wind Power, udtaler Anders Nyboe, og slutter:

- Jeg ser meget frem til at præsentere Teknos' løsninger for det fælles skandinaviske faglige forum, som netop kendetegner Scandinavian Coating.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156