23948sdkhjf

Maskinleverandører i tæt samarbejde

For godt et halvt år siden indgik Eagle Denmark og Timesavers et strategisk samarbejde, hvor Claus Grud fra Timesavers Nordic står for salget af Eagles fiberlasere.

De to virksomheder havde da også stand ved siden af hinanden på årets VTM-messe, hvor Claus Grud i de fire messedage både nåede at sælge en Eagle 12 KW fiberlaser og en afgrater fra TimeSavers’ 42-serie. Eagle’en er blevet solgt til J.B. Damgaard, mens afgrateren skal stå hos Lem Beslagfabrik.

TimeSavers er et hollandsk mærke, der igennem årtier har produceret maskiner til slibning, kantrunding og afgratning af metalpladeemner. På VTM var der et par nyheder med på standen.

- På vores gamle 42-serie er det lykkedes os at arbejde med værktøjerne, så den nu kan bruges i vindmølle- og offshoreindustrien. De har et krav, der hedder Radius 2, og det tager vi uden problemer i gennemløb på maskinen på emner op til 3 meter, fortæller Claus Grud.

Udover den opgraderede 42-serie havde han også en spritny maskine med, som blev præsenteret på EuroBlech.

- Det er vores nye 32-serie, som kører med multi-disc børste-aggregat. Det er en ny maskine, vi kommer med til dem, der skal have deres første afgrater og kun afgrater 1-1½ time hver dag, siger Claus Grud.

- Der har været en fornuftig respons på den. Men det der ofte sker, når de ser den type maskine, er, at vi alligevel ender i den dyrere model, fordi den er meget billigere at køre med, siger Claus Grud.

Han overtog TimeSavers-agenturet for lidt over et år siden og har desuden repræsentationen af Heager, Kuhlmeyer og Hermes – og så selvfølgelig samarbejdet med Eagle.

- VI startede op sidste år, og på den tid har vi solgt 42 maskiner – både Eagle og TimeSavers. Det er faktisk gået så stærk, at jeg den 1/10 sidste år ansatte min søn Casper. Jeg havde så travlt, at jeg slet ikke fik besøgt nogen nye kunder, konstaterer Claus Grud.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234