23948sdkhjf

Vestas satser fortsat på Indien

Vestas har besluttet at gennemføre en strategisk repositionering på det indiske marked. En plan, der skal gennemføres gennem vindmølleproducentens indiske datterselskab.
Vestas har besluttet at gennemføre en strategisk repositionering på det indiske marked. Vestas Wind Systems A/S vil fortsat gennem sit helejede datterselskab NEG Micon India Pvt. Ltd. fokusere på NEG Micon vindmøller med en kapacitet på 750 kW og derover.

Vestas har imidlertid indgået en aftale med Vestas RRB India Ltd. vedrørende overførsel af sin aktiebeholdning på ca. 49 pct. i Vestas RRB India Ltd. til den administrerende direktør for Vestas RRB India Ltd., hvilket betyder, at Vestas RRB India Ltd. bliver en helejet indisk virksomhed.

Vestas vil fortsat støtte Vestas RRB India Ltd. i bestræbelserne på at producere flere komponenter lokalt, såsom vinger og styresystemer til de vindmølletyper, som produceres af Vestas RRB India Ltd. i dag.

Vestas forpligtiger sig til et teknologisk samarbejde med Vestas RRB India Ltd., således at Vestas RRB India Ltd. kan fortsætte sin virksomhed. Vestas-koncernen er af den overbevisning, at den allerede stigende markedsandel i Indien på denne måde vil opleve en yderligere vækst.


Kilde: Vestas Wind Systems. http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096