23948sdkhjf

Hannover zoomer ind på overfladen

Overfladeteknik og overfladebearbejdning får et ekstra skud opmærksomhed på årets udgave af Hannover-Messen.

Siden 1986 har virksomheder inden for galvano- og overfladeteknik udstillet deres ydelser på Hannover Messe under "Welt der Oberfläche“ (En Verden af Overflader). I år er ZVO (Zentralverbandes Oberflächentechnik) for første gang deltager på Industrial Supply på SurfaceTechnology Area i hal 6.

Dermed kommer der i år et endnu større fokus på overflader på industrimessen, og det sker i området Industrial Supply, hvor også den danske fællesstand er at finde.

Industrial Supply er med sine udstillere inden for støbeteknik, pladeudformning, drejning/fræsning, befæstelsesteknik, betjeningsaggregater, materialer, letvægtskonstruktion samt klæbe- og fugeteknik ligesom galvano- og overfladebehandling vitale dele af underleverandør- og forsyningssegmentet.

 Besøgende på Industrial Supply vil kunne se virksomheder fra ind- og udland, som på "Welt der Oberfläche“ viser ydelser inden for overfladebehandling, efterbehandling og industriel rensning af komponenter.

Verdens førende messe for industriel teknologi finder sted hvert år i Hannover, Tyskland. Den næste Hannover Messe forløber fra 24. til 28. april, 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079