23948sdkhjf

Qubiqa A/S skifter navn til Riantics A/S

Navneskiftet skal understrege samhørigheden med tysk opkøber.

Qubiqa i Arden har i årevis leveret de-palletiseringssystemer, automatiserede logistikløsninger samt produkter til effektiv og avanceret lagerstyring og drift.

Driften fortsætter i lokalerne i syd for Aalborg, men dog under et nyt navn, der afspejler at virksomheden sidste år blev købt af tyske Körber Logistics Systems.

- Ved at skifte firmaets navn til Riantics A/S er vi nået til en vigtig milepæl i processen mod at integrere vores virksomhed i den internationale teknologigruppe Körber og ind i forretnings-området Körber Logistics Systems. Det har siden juli 2016 været en utrolig effektiv og vellykket proces, hvor det er helt tydeligt, at der er tale om et perfekt match mellem Qubiqa og Körber, forklarer CEO Thomas Metz fra Riantics A/S.

Medarbejderne i Arden har nu fået omkring 11.500 kolleger på globalt plan, og virksomheden er blevet en del af en økonomisk stærk og succesfuld koncern, og det giver Riantics A/S stabilitet samt et bæredygtigt og omfattende vækstperspektiv for fremtiden.

- Vores kunder vil nyde godt af den merværdi, der er forbundet med at være en del af en global koncern med yderligere kompetencer, teknologier og produkter, der er tilgængelige via en enkelt leverandør, siger CEO Thomas Metz.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236