23948sdkhjf

Interpack: Fuld tryk på proceslinjerne

Verdens største messe for proces- og pakkeindustrien åbnede torsdag i Düsseldorf, hvor 44 danske udstillere kan se frem til seks travle messe-dage med op mod 180.000 gæster

Allerede inden Interpack åbnede dørene torsdag formiddag var togene til Messe Düsseldorf propfyldte med gæster fra hele verden.

Aasted, der fremstiller chokolade- og bagerianlæg er den største danske udstiller med omkring 900 kvadratmeter. 

- Vi har været med på messen siden begyndelsen, og vores messestand er vokset i takt med at Aasted også er vokset, fortæller Kenneth Ørndrup, Area Sales Manager for Skandinavien og Baltikum hos Aasted.

Det er sjette gang han er på Interpack for Aasted, blandt andet for at vise Aasteds nye SuperNova Orbit aeration-maskine til fedtbaserede cremer, som ikke behøver prækøling før videre behandling.

I anledning af Aasted 100-års jubilæum kan gæsterne også se den originale 2. udgave af den originale tempereringsmaskine, som Kaj Aasted udviklede for næsten 100 år siden.

Travlhed på dansk fællesstand  

Netværket Danish Food Tech Group under Eksportforeningen har for første gang arrangeret en dansk fællesstand på Interpack.

Her er syv danske udstillere samlet, ligesom flere af de danske virksomheder, der udstiller andre steder på messen, også er synlige.

- Interpack er stedet man skal være inden for pakke- og procesindustrien, ingen tvivl. Vi har faktisk haft svært ved at få den plads vi gerne ville have, fordi der er så stor efterspørgsel for at udstille, siger Pernille Bech Caspersen, eksportkoordinator for Danish Food TEch Group.

Antallet af kvadratmeter og udstillere er ifølge Interpack er det største i messens 55-årige historie. Selvom den danske fællesstand i hal 2 ikke svømmer i kvadratmeter er der allerede godt gang i gang fra morgenstunden. 

 - Der er allerede rigtig god aktivitet, og de forskellige udstillere bakker hinanden op ved at henvise til hinanden undervejs. Vi serverer frokost hverdag, og det tror jeg bliver en stor succes, siger Pernille Bech Caspersen.

En af de danske udstillere er Danish Meat Research Institute, der blandt andet viser den nye og større version af DynaCQ, et multispektral vision-system der kan  opfange f.eks. plastikstykker som metal- og røntgendetektorer ikke finder.

- Den kan spare fødevarevirksomheder for at skulle tilbagekalde produkter på grund af ultisigtede plaststykker. Den er allerede ude på en del virksomheder, og vi håber at kunne afsætte flere undervejs på Interpack, siger Niels Toftelund Madsen, sektionsleder for målesystemer på Danish Meat Research Institute.

Interpack løber fra 4-10. maj i Düsseldorf. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078