23948sdkhjf

Arrangører: Tech Tour 2017 var en succes

For tredje gang på fire år samlede fire virksomheder erhvervsfolk på tværs af brancher til åbent hus-arrangementet Tech Tour.

Den 27. april løb Tech Tour 2017 af stablen i Billund. Her slog 260 erhvervsfolk vejen forbi de fire virksomheder; Davinci Development, HN Group, Stansomatic og Zebicon, der alle holdt åbent hus på samme dag.

Tech Tour tiltrak besøgende fra flere industrier som plast, metal og energi, og de besøgende fik indblik i virksomhedernes daglige bedrifter. De blev præsenteret for alt fra konceptudvikling, 3D-konstruktion og simulering, til avanceret værktøjsfremstilling og produktion af plastemner og stansede dele, samt fremstilling af 3D-printede prototyper og 3D-scanning. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Ny viden og større forståelse
Udover et traditionelt åbent hus-arrangementet med rundvisning og aktiviteter, var der på dagen rig mulighed for at netværke. Dette resulterede ifølge arrangørerne i nye kontakter og længevarende samtaler imellem de besøgende og virksomhederne.

- Tech Tour var et rigtig godt arrangement, som vi bestemt vil deltage i igen, udtaler Helle Sønniksen fra Benteler Automotives, som besøgte Davinci Development og Zebicon sammen med sin kollega.

- Vi fik en masse med hjem fra dagen af både ny viden og ideer. Hos Davinci Development fik vi en spændende rundvisning, som gav os et ønske om at anvende 3D-print, tilføjer hun.

Hos nabovirksomheden Zebicon fik Helle og kollegaen også nye input.

- Zebicon gav en dybere forståelse for 3D-scanning og teknologiens muligheder. Derudover præsenterede gæsteudstilleren Cadsys os for et godt tegneprogram, der kan bruges til at arbejde med de scannede data, afslutter Helle Sønniksen.

Studerende kom også på rundvisning
Tech Tour-ugen blev rundet af med en studiedag, hvor over 400 studerende besøgte de fire virksomheder. Herudover deltog også Billund Aquakulturservice, Scandinavian Avionics og Lego.

- Tech Tour studiedag var en veltilrettelagt og spændende dag. Vores studerende var meget tilfredse med besøgene, som alle blev afviklet særdeles professionelt, udtaler Henrik Nielsen, underviser på VIA University College, der er klar til at deltage næste gang Billund-virksomhederne arrangerer Tech Tour studiedag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094