23948sdkhjf

EMO har vokseværk

EMO i Hannover i september ser ud til at blive et tilløbsstykke.

Den store messe for metalbearbejdning, EMO i Hannover i september, bliver mindst lige så stor som sidste udgave.

Der venter publikum nogle meget store udstillinger fra eksempelvis store maskinproducenter som DMG Mori, Trumpf og Amada og Mazak. Alle de store inden for fremstillingsindustrien vil være der.

Ud over de største producenter vil man også se et større udvalg af mellemstore maskinproducenter end på den foregående EMO-messe på tysk grund, som fandt sted i 2013.

Det fortalte Christoph Miller forleden på EMO-pressemøde i København. Christoph Miller er direktør med ansvar for messer i VDW, Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken. VDW er arrangør af messen.

EMO finder i år sted 18.-23. september på messeområdet i Hannover, som er verdens største messeområde. Der er udsigt til mere end 2100 udstillere på omkring 180.000 kvadratmeter udstillingsareal.

- Vi har allerede nu 100 udstillere mere end på samme tidspunkt i 2013, fortæller Christoph Miller.

Specialiseret messe
EMO er en mere specialiseret messe end Hannovermessen i april.

EMO tager udgangspunkt i bearbejdningsmaskiner til metal som fræse- og drejecentre. Den rækker også ind i håndterings- og pakkesystemer samt målesystemer. De store automationsvirksomheder er også til stede under EMO, men ikke med samme vægt som på Hannovermessen.

Specialiseringen giver sig også udslag i, at der er flere besluttende fagfolk fra metalindustrien til stede end på andre messer.

- Digitalisering og intelligente systemer kommer til at være i centrum på EMO. EMO vil byde på mange fuldt udbyggede systemer til intelligent produktion, siger Christoph Miller.

Internet of Things bliver også en vigtig ting på messen. Man regner med, at 50 millioner enheder vil være koblet til internettet inden 2020. De fleste vil være erhvervsrelaterede.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297