23948sdkhjf

Lemvigh-Müller og Coromatic indgår samhandelsaftale

Teknikgrossisten skal fremover sælge Coromatics nødstrømsprodukter.

Lemvigh-Müller og Coromatic har indgået et samarbejde omkring nødstrømsprodukter, som for eksempel batterier, et- og tre-fasede UPS, generatorer, køl, ventilation samt datacentre. Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.  

Hos Lemvigh-Müller udtrykker produktchef Henrik Kristoffersen stor glæde over aftalen med Coromatic, som har et stort kendskab til det danske marked for UPS (Uninterruptible Power Supply, eller på dansk: uafbrudt strømforsyning). Han siger:    

- Vi er glade for at have fået en samarbejdspartner, der både kan bidrage med et bredt produktsortiment og med førsteklasses teknisk support - og som samtidig ser muligheden for, at vi sammen kan udvikle nye forretningsområder indenfor nødstrøm til datacentre.  

Arnth Nielsen, business unit manager, Coromatic, glæder sig også over aftalen:  

- Lemvigh-Müller har blandt andet et stærkt logistisk setup og gode e-business-løsninger, så med denne strategiske aftale kan vi sikre, at endnu flere virksomheder får nem og hurtig adgang til vores omfattende produktsortiment inden for nødstrøm. Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde til glæde for alle parter – ikke mindst for kunderne, som tæller datacentre, energivirksomheder, hospitaler, fremstillingsindustrien og i det hele taget virksomheder, hvor uafbrudt strømforsyning er afgørende, siger han.

/he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221